Vali Kocabıyık, “Yerel seçimler sıfır sorunla gerçekleştirilecektir”

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi merkez ilçe mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Vali Kocabıyık, “Yerel seçimler sıfır sorunla gerçekleştirilecektir”

Toplantıda konuşan Vali Funda Kocabıyık 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin güven ve huzur içinde tamamlanması için İl genelinde tüm önlemlerin alındığını kaydetti.

Vali Funda Kocabıyık konuşmasına şöyle devam etti, "Vali olarak Uşak’ta 4 aydır görevdeyim ve bu süreçte her hafta köylerimize ziyaret etmeye azami gayret göstermekteyim. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, köylere yapılan yatırımları yerinde değerlendirme fırsatı buldum. Bu ziyaretlerimde hem muhtarlarımız hem de vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverlik için kendilerine teşekkür ediyorum. Köylerimizin içme suyu ve kanalizasyon gibi alt yapı sorunları büyük oranda çözülmüş durumdadır. İnsanlarımız ziyaretlerimizde bizlerden doğalgaz, sosyal tesis, spor tesisleri talep ediyorlar. Taleplerin bu yönde olması, Devletimizin gerek merkezi yönetim olarak gerekse İl Özel İdaremiz kanalıyla, birçok sorunu kökünden çözdüğünü göstermektedir. Başarılı ve güzel şekilde geçen bu beş yıllık süre içindeki gayretlerinden dolayı tüm muhtarlarımıza Uşak halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Aynı başarılı çalışma sürecinin 31 Mart yerel seçimleri sonrası da devam etmesi temennisi ile seçimlerin İlimiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi. 

“DEMOKRASİYE YAKIŞMAYAN TUTUMLARA TAVİZ YOK”

Ocak ayında İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun katılımlarıyla İzmir'de gerçekleştirilen Seçim Bölge Güvenlik toplantısında 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçimi ve Milletvekili Genel Seçimin Uşak'ta sıfır sorunla gerçekleştiğinin ifade edildiğini dile getiren Vali Funda Kocabıyık, "Önümüzdeki seçimin de aynı şekilde sıfır sorun ile gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız. Demokrasiye yakışmayan tutum ve davranışlar ile şiddete asla taviz vermeyeceğiz" diye konuştu.

Özmerkez İl Genel Meclisi toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Funda Kocabıyık’ın yanı sıra,  Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı ve Hüseyin Demirbaş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, merkez köy ve mahalle muhtarları, kurum ve kuruluşların daire müdürleri katıldı.