Vali Kocabıyık Uşak Deri ve Karma OSB’ni ziyaret etti

Vali Funda Kocabıyık, Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, bölgede faaliyet gösteren deri tesislerinde incelemelerde bulundu. Kocabıyık’ın bu ziyareti bölge sanayicileri üzerinde olumlu etkiler bıraktı.
Vali Kocabıyık Uşak Deri ve Karma OSB’ni ziyaret etti

Ziyarette Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Vali Funda Kocabıyık, OSB ile ilgili bilgi aldı.

Bilgilendirme toplantısının ardından bölgedeki bazı deri işletmelerinde incelemelerde bulunan Vali Funda Kocabıyık, deri işleme aşamaları hakkında firma sahiplerinden bilgi aldı.

Deri sektörünün emek isteyen bir sektör olduğuna dikkat çeken Vali Funda Kocabıyık, “Uşak’taki deri işletmelerimizin önemli yatırımlar yaparak modern tesislerde faaliyet göstermeleri, sektör temsilcilerinin her geçen gün kendilerini geliştirmeleri, ar-ge çalışmalarına önem vermeleri ticari sınırların ortadan kalktığı dünya pazarında yer almaları ve rekabet edebilmeleri açısından Uşak ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

İnceleme gezisinde Vali Funda Kocabıyık'a, Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Hikmet Uz,  Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın  Uşak Deri ve Karma OSB ziyaretini değerlendiren Bölge Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, “Uşak Valimiz Sayın Funda Kocabıyık Hanımefendi'nin Bölgemizi ziyaretinden ve Bölgemizin katı atık sorununun çözümüne yönelik yapıcı ve olumlu yaklaşımlarından büyük memnuniyet duyduk. Sayın Valimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde memnuniyetini dile getirdi.