Vali Kocabıyık kan bağışı kampanyasına destek verdi

Vali Funda Kocabıyık İl Emniyet Müdürlüğü mensuplarının katıldığı kan bağışı kampanyasına destek verdi.
Vali Kocabıyık kan bağışı kampanyasına destek verdi

Uşak Kızılay Kan Merkezi’nin il genelinde yürüttüğü ‘Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır’ sloganıyla devam çalışmalarda, vatandaşların ve kamu personelinin yaptıkları kan bağışıyla kan stoklarına önemli katkı sağladığı ifade edildi.

Vali Funda Kocabıyık’ın ziyaretiyle destek verdiği kan bağışı kampanyası kapsamında Uşak İl Emniyet Müdürlüğü personeli de kan bağışında bulundu

Emniyet Müdürlüğü personeline destek ve duyarlılıkları için teşekkür eden Vali Funda Kocabıyık, Kızılay’ın 150 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduğunu, ülkemizin yanı sıra dünyada meydana gelen afet, savaş ve benzeri durumlarda da ihtiyaç sahiplerine ulaştığını ifade etti.

Kan bağışında ilimizdeki duyarlılığın beklenen seviyenin üzerinde olduğuna işaret eden Vali Funda Kocabıyık, “Kan vermek, sağlıklı her insanın alışkanlık haline getirmesi gereken bir davranıştır. Bununla birlikte, darda ve zorda kalan insanlara yardım etmek konusunda hassas duygulara sahip yardımsever Türk insanımız, kan bağışında da bu hassasiyetini göstermektedir. Bugün emniyet mensuplarımız da bu kampanyaya katılarak kan bağışına destek oldular. Kampanyada görevli Kızılay yetkililerimize, kampanyaya destek veren başta emniyet mensuplarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.