Vali Kocabıyık “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında basın çalışanlarının gününü kutladı.
Vali Kocabıyık “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı

Uşak Valisi Funda Kocabıyık 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, “Basın, demokrasinin temel taşlarından olup halkın en tabii haklarından biri olan haberleşme ve doğru habere ulaşma özgürlüğünün taşıyıcısıdır. Basın mensuplarımız; toplumu doğru bilgilendirme ve elde ettikleri bilgi-haberleri, tarafsızlık, kişilik haklarına saygı gibi değerler etrafında ilkeli yayıncılık anlayışıyla sunma görevini yerine getirmektedir.

Ayrıca basın mensuplarımızın yerine getirdiği bu önemli görev, gazetecilerimizin yaşanan gelişmelere ve değişimlere yapıcı ve sağduyulu yaklaşmasıyla demokrasimize katkı sağlamakta, millet şuurumuzu güçlendirmektedir. Ülkemizde ve ilimizde ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile görev yapan değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.