Vali Hanım vatandaşlarla Covid-19 sohbeti yaptı

Vali Funda Kocabıyık, Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Emniyet Müdürü Mesut Gezer ile birlikte çarşıda Covid-19 denetimleri gerçekleştirdi ve vatandaşlarla sohbet etti.
Vali Hanım vatandaşlarla Covid-19 sohbeti yaptı

Denetimlerde vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet ederek Covid-19 tedbirleri hakkında bilgi veren Vali Funda Kocabıyık, vatandaşların görüşlerini aldı.

Denetimlerin sürekli hale geleceğini ifade eden Vali Funda Kocabıyık, il genelinde vatandaşların Covid-19 tedbirlerine büyük oranda uyduğunu ifade etti.

Rehavete kapılmadan salgınla mücadele ettiklerinisöyleyen Vali Funda Kocabıyık; “Covid-19 salgınını en kısa zamanda sonlandırmak için hayatımızın her alanında, yediden yetmişe herkes alınan tedbirlere riayet etmeli. Özellikle insanların kalabalık olduğu ortamlarda maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına harfiyen uyulması çok önemli. Bu kapsamda bugün, Belediye Başkanımız Mehmet Çakın ile birlikte özel halk otobüslerinde hem şoförlerimizle hem de yolcularımızla sohbet ettik, Covid-19’la mücadelede alınan tedbirlerin önemi hakkında uyarılarda bulunduk.

Unutmamalıyız ki bu mücadelede herkesin bir görevi var, o da tedbirlere uymak. Tedbirlere uyalım, sağlıkla kalalım” dedi.