Vali Hanım da Covid-19 denetimine katıldı

Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın katıldığı çalışmalarda, sosyal mesafe kuralı, hijyen ve maske kullanımı zorunluluğuna uyulup uyulmadığı denetlendi.
Vali Hanım da Covid-19 denetimine katıldı

Uşak genelinde İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "Kısmi kapanma Tedbirleri Genelgesi” kapsamında kent genelinde pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar ve kafeteryalarda denetimler yapılıyor.

Vali Funda Kocabıyık, yol denetim çalışmalarda, özel ve toplu taşım araçlarında, sosyal mesafe kuralı, hijyen ve maske kullanımı zorunluluğuna uyulup uyulmadığını bizzat denetledi.

Araç sürücüleri, yolcu ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Kocabıyık, sosyal mesafenin korunması, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uygun hareket edilmesini istedi.

Uşak’ta Covid-19 denetimlerinin sıklaştırıldığını, yeni tip koronavirüsün hem dünyada hem de Türkiye'de yeniden yükselme trendine girdiğini belirten Kocabıyık, şunları kaydetti:

“Kısmi kapanmaya yönelik yeni tedbirler, ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de uygulamaya kondu. Bu kapsamda, kolluk kuvvetlerimizin uygulama noktalarında denetim faaliyetleri sıkı bir şekilde yapılıyor. Bu noktalarda, İl Emniyet Müdürlüğümüze ve İl Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekipler, vatandaşlarımızın sağlığını korumaya yönelik alınan tedbirlerin

uygulanmasında özenle çalışıyorlar. Bugün, ekiplerimizi ziyaret ederek denetim faaliyetlerine katıldım. Alınan tedbirlere uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, görevi başında olan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum.”

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler