Vali Funda Kocabıyık’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Karahan, Prof. Dr. Adem Duru ve Genel Sekreter V. İbrahim Çalış ile beraber, Uşak Valisi Funda Kocabıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Vali Funda Kocabıyık’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektör Savaş ziyarette üniversitenin genel durumu hakkında bilgi vererek, Vali Funda Kocabıyık’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Funda Kocabıyık, “Eğitim, ülke ve millet olarak en çok üzerinde durmamız gereken konuların başında yer almaktadır. Elbette Devlet olarak birçok farklı alanda yatırımlar yapılacak, hizmetler verilecektir, ancak şüphesiz en iyi yatırım eğitime yapılanıdır. Bu anlamda son yıllarda ülkemiz bütçesinden en büyük payın eğitime ayrılıyor olması sevindirici bir gelişmedir. İyi bir eğitimle, modern ve huzurlu bir toplum inşa edilecek; çağımızın kıymetlisi bilgi sayesinde teknoloji anlamında dışa bağımlılık azalacak; ekonomik özgürlüğümüz perçinlenecektir. İyi bir eğitim için de toplumumuzun her kesimine olduğu gibi üniversitelerimize büyük görevler düşmektedir. Bu anlamda 2006 yılında kurulmuş olan Uşak Üniversitemizin kısa sürede büyük bir gelişme göstererek bugün 30 binin üzerinde öğrencisiyle bir eğitim üssü olduğunu gururla görmekteyiz. Geçtiğimiz yıl hizmete giren tıp fakültesi de, Uşak Üniversitesinin hızlı yükselişine yeni bir ivme katacaktır. Başta Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere tüm Uşak Üniversitesi personeline ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ dedi.