Vali Funda Kocabıyık Ulubey ilçesini ziyaret etti

Bir dizi programa katılmak üzere Ulubey ilçesini ziyaret eden Vali Funda Kocabıyık, hükümet konağı önünde Kaymakam Onur Özaydın ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.
Vali Funda Kocabıyık Ulubey ilçesini ziyaret etti

Kaymakam Onur Özaydın'dan ilçenin genel durumu, yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Funda Kocabıyık daha sonra şehit Cengiz Balcı ve şehit Tuncer Uysal'ın isminin verildiği toplantı salonunu şehit annesi Mehriban Uysal ve babası Nazmi Uysal ile birlikte açtı. 

Açılışın ardından Ulubey 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'ne geçen Vali Funda Kocabıyık Ulubey Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa hazırladığı, "Başarı Sizden, Ödül Bizden" Projesi kapsamında Ulubey ilçesinde okullarda eğitim gören ve derslerinde üstün başarı gösteren öğrencileri ödüllendirdi.

Vali Funda Kocabıyık daha sonra Mehmetçiğe moral vermek amacıyla klip hazırlayan Ulubey Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Vali Funda Kocabıyık, “Sizler bizim umudumuz, geleceğimiz, güneşimizsiniz. Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan sizlerin ahlaklı, nitelikli, iyi birer insan olarak yetişmesi en büyük temennimizdir” dedi.

Ulubey ilçesi temaslarında son olarak mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Vali Funda Kocabıyık ilçe ve köylere yapılacak yatırımlar ile ilgili talep ve istekleri öğrenmek amacıyla bu tür ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdiğini kaydetti.

Ulubey İlçesindeki İnceleme ve ziyaretleri sırasında Vali Funda Kocabıyık’a, Vali Yardımcıları Ömer Kalaylı, Hüseyin Demirbaş, Meral Batı Demirbaş, İl Jandarma Komutanı J. Albay Yalçın Baysal, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve kurum müdürleri eşlik etti.