Vali Eşi Öğretmen Hülya Hanım ağaç dikerek ‘Öğretmenler Günü’nü kutladı

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün’ün eşi öğretmen Hülya Ergün ve Oğulları Onuralp Ergün, ağaç dikerek Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Vali Eşi Öğretmen Hülya Hanım ağaç dikerek ‘Öğretmenler Günü’nü kutladı

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ nedeni ile ağaç dikme etkinliği düzenledi. Milli Eğitim Müdürlüğü binası bahçesinde düzenlenen törene; Uşak Valisi Dr. Turan Ergün’ün eşi Öğretmen Hülya Ergün ve oğlu Onuralp Ergün’de katıldı.

Çeşitli okullardan gelen öğrencilerle birlikte fidan diken Uşak’ın First Lady’si Hülya Ergün, “Bende bir öğretmen olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ağaç dikme etkinliğine katılmak istedim ve çocuklarımla birlikte ağaç dikerek çok mutlu oldum. Buradan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Uşak Milli Eğitim Müdür Bülent Şahin, “Bilindiği gibi, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’e ‘Baş Öğretmenlik’ unvanının verilişinin tarihi olan 24 Kasım her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlanmakta. Bizde bu etkinlikler çerçevesinde bugün müdürlük binamızın bahçesine öğretmen ve öğrencilerimizle ağaç dikerek kutlamalara başlamış olduk. Çocuklarımızın, bir ağacın dikiminden itibaren bakımına ve yetişmesine tanıklık etmesini istedik. Yarında AKM’de saat 11.00 de kutlama programımız var. Ben Bütün meslektaşlarımın ’24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Daha sonra Vali eşi Öğretmen Hülya Ergün ve oğlu Onuralp, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere satranç takımı hediye etti.

(SALİH KILINÇ / HABER)