Vali Ergün yönetici ve gazetecileri bir araya getirdi

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, bir ilke imza atarak vali yardımcıları, kaymakamları ve gazetecileri bir araya getirdi.
Vali Ergün yönetici ve gazetecileri bir araya getirdi

Vali Dr. Turan Ergün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 10 Ocak İdareciler Günü olması nedeniyle Uşak’ta görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Uşak Valiliği tarafından Hasbahçe Polis Evinde düzenlenen programa; Uşak Valisi Dr. Turan Ergün’ün yanı sıra vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve gazeteciler katıldı.

Uşak il yöneticilerin ve gazetecilerin yan yana oturduğu yemekte konuşan Vali Ergün, “Bildiğiniz gibi bugün hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hem de İdareciler Günü. Bizde Uşak’ı yönetenleri aynı günde ve aynı yemek sofrasında bir araya getirmek istedik. Gazetecilerimizin ve yöneticilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum” dedi.

Toplantıya; dün sabah saatlerinde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bizzat yönettiği “Kökünü Kurutma Operasyonu” damga vurdu. Vali Ergün, 609 polis ve jandarmanın görev aldığı operasyonda 120 adreste 127 uyuşturucu kaçakçısının yakalandığını belirterek; “Uşak’a suç ve suçluluklarla sonuna kadar mücadele edeceğiz ve bu mücadelemiz hiç bitmeden kararlılıkla sürecek.

Sayın bakanımızın yönetiminde yapılan bu başarılı operasyonda görev alan güvenlik güçlerimize Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımızın nezdinde çok teşekkür ediyorum. Dün gece hiç uyumadan sabaha kadar çok başarılı bir operasyon gerçekleştirdik” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)