Vali Ergün Yılbaşı mesajı yayınladı

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün yayınladığı yılbaşı mesajında; “Anadolu’nun kadim topraklarında, İlkler Şehri, Aşıklar Diyarı Uşak’ta, siz kıymetli hemşerilerimizle birlikte yeni bir yılı karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Vali Ergün Yılbaşı mesajı yayınladı

Uşak Valisi olarak ilk kez yılbaşı kutlayan Ergün’ün Uşaklıların yeni yılını kutlama mesajı Valilik web sayfasından yayınlandı.

“Uşak için çalışmalarımız yeni yılda artarak devam edecektir”

Ergün mesajında;, “Geride bıraktığımız yıl içerisinde Uşak’ımızın sahip olduğu potansiyeli harekete geçirerek; şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması ve önemli cazibe merkezlerinden biri haline gelmesi için başlattığımız çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecektir.

Kıymetli Hemşerilerim,

Her yeni yıl, umut dolu güzel yarınlara ve yeni hedeflere ulaşılması için bizlere taze başlangıçlar ve yeni fırsatlar sunmaktadır. Yarınlara dair arzumuz, dünyanın egemen gücü olan insanoğlunun bu egemenliğini öncelikle dostça, kardeşçe, bir ve beraberce sürdürmesidir.

Bu vesileyle başta Uşaklı hemşerilerimiz olmak üzere, aziz milletimizin yeni yılını sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

(SALİH KILINÇ / HABER)