Vali Ergün LGS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, yarın yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı ile ilgili yazılı bir mesaj yayınladı.
Vali Ergün LGS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi

Öğrencilere başarılar dileyen Vali Ergün, Uşak’ta öğrencilerin güvenilir ve sağlıklı bir ortamda sınava girebilmeleri adına, sınav merkezlerinde gereken tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

Vali Ergün mesajında; “Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav (LGS) 5 Haziran 2022 Pazar günü tüm sınav merkezlerinde yapılacaktır.

İlimiz Banaz, Eşme, Karahallı, Ulubey, Sivaslı ilçelerinde ve Merkez genelinde 94 Okul, 316 Salonda, 4412 öğrenci sınava girecektir.

Geleceğimize yön verecek olan kıymetli öğrencilerimizin, hayallerini gerçekleştirecekleri yollarda yürüyerek hedeflerine ulaşacaklarına yürekten inanıyorum. Onların zekâsı ve enerjisi her engeli aşar. Unutmayın zorluklar, başarının değerini artıran süreçlerdir.

Bu süreçte kıymetli öğrencilerimizin başarısında büyük emekleri olan velilerimize ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum.

Uşak Valiliği olarak; öğrencilerimizin güvenilir ve sağlıklı bir ortamda sınava girebilmeleri adına, sınav merkezlerimizde gereken tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Siz değerli Uşak halkımızdan ricamız, sınav saatlerinde sokaklarda gürültü yapmayarak çocuklarımıza rahat bir ortam sağlamanızdır.

Büyük bir azim ve özveriyle sınava hazırlanan tüm öğrencilerimize LGS’de başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi

(SALİH KILINÇ / HABER)