Vali Ergün köylülerin derdini dinliyor

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, köylerde yaşayan vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinlemek için köylülerin ayağına kadar gidip dertlerini dinliyor.
Vali Ergün köylülerin derdini dinliyor

Ergün’ün bu kapsamda son durağı Ulubey ilçesi ve köyleri oldu. Ulubey İlçe merkezi ziyaretleri sırasında ilk olarak Ulubey Kaymakamı İsmail Erdoğan’ı ziyaret eden Vali Dr. Turan Ergün, Kaymakam Erdoğan’dan ilçede yapılan yatırımlar ve yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ulubey Belediyesi’ne geçen Vali Dr. Turan Ergün, Belediye Başkanı Veli Koçlu’yu makamında ziyaret etti. Başkan Koçlu’dan kamu yatırımları ve yerel hizmetler konusunda bilgi alan Vali Ergün, kendisine ve belediye çalışanlarına başarılar dileyip; misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Amaç; vatandaşın derdini ilk ağızdan dinlemek

Ziyaretlerinin ardından Vali Ergün ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, taleplerini dinledi.

Daha sonra İshaklar ve Büyükkayalı köyüne geçen Vali Ergün vatandaşlarla bir araya geldi. Köylerde yapılan yatımlar hakkında bilgi verdi. Amaçlarının köylerde yaşayan vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinlemek olduğunu belirten Vali Ergün misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için köy halkına teşekkür etti.

Vali Ergün ayrıca 1990 yılında Siirt-Kurtalan’da şehit olan Jandarma Komando Er Sabri Erkek’in Büyükkayalı köyünde oturan babası Halil İbrahim Erkek’i evinde ziyaret etti.

Ziyaretin ardından yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulunan Vali Ergün akşam saatlerinde Omurca köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Geç saat olmasına rağmen kendisini samimiyetle karşılayan Omurca halkına teşekkür eden Vali Ergün, yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi, köy halkının taleplerini dinledi.

Yağmurlar başlamadan yol çalışmaları tamamlanacak

Köy ziyaretinin ardından sıcak asfalt çalışması devam eden köy yolunda incelemelerde bulunan Vali Ergün yaptığı açıklamada, “Program dâhilinde planlama yaptığımız köy yollarımızdaki yapım işlerini yağışlar başlamadan tamamlamak için mesai arkadaşlarımız gayretle çalışıyorlar. Bugün de Ulubey Kaymakamlığımız ve İl Özel İdaremizce İshaklar, Büyükkayalı ve Omurca köylerinde devam eden asfalt çalışmalarını inceledik. 6.3 km sıcak asfalt ve 5.4 km 1. Kat Asfalt olmak üzere 11.7 km’yi bulacak yollarımız köylerimize hayırlı olsun. Programımız tamamlandığında ise ilçemizde 16 km sıcak asfalt ve 5.4 km 1. Kat asfalt olmak üzere toplamda 21.4 km yolumuzu vatandaşlarımızın kullanımına sunmuş olacağız” dedi.

Ziyaretleri sırasında Vali Dr. Turan Ergün’e, Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ertan Keleş ve ilgili daire müdürleri eşlik etti.

(SALİH KILINÇ / HABER)