Vali Ergün köy yollarında

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Merkez ilçeye bağlı Mende ve İlyaslı köylerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde İl Özel İdaresi ve Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan yatırımları yerinde inceleyerek vatandaşlarımızla bir araya geldi.
Vali Ergün köy yollarında

Sempatik tavırları ve kurduğu doğru iletişimle gittiği her yerde halkın sevgisini kazanan Vali Ergün, vatandaşların ilgisini karşılıksız bırakmadı.

İlk durağı Mende köyü olan Vali Dr. Turan Ergün, burada ikamet eden Kıbrıs Gazimiz Hasan Kuş'u ziyaret etti. Köy Muhtarı Erol Caran’dan köye yapılan hizmetler ve talepler konusunda bilgi aldıktan sonra köylülerle uzun uzun sohbet etti.

Daha sonra İlyaslı köyüne geçen Vali Ergün’ü burada Köy Muhtarı Ramazan Temel ve köylüler karşıladı.

Vali Dr. Turan Ergün, 1991 yılında Tunceli Ovacık’ta şehit olan J. Kom. Onb. Kadir Kayhan’ın İlyaslı Köyü’nde ikamet eden kardeşi Mustafa Kayhan'ı ziyaret etti.

İlyaslı köy bağlantı yolu asfalt yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Dr. Turan Ergün, akabinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Vali Ergün’ün İlyaslı ve Mende köyleri ziyaret ve incelemelerinde kendisine: Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Uşak Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, Uşak İl Müftü Vekili Dr. Veli Vehbi Bardakçı, Uşak İl Özel Sekreteri Ertan Keleş eşlik etti.

(SALİH KILINÇ / HABER)