Vali Dr. Turan Ergün’den vatandaşlara davet

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün; “Bu toprakların geçmişine, tarihin derinliklerine yolculuk yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Uşak Arkeoloji Müzesine davet ediyorum” diyere vatandaşların Uşak Arkeoloji Müzesi’ni görmesini istedi.
Vali Dr. Turan Ergün’den vatandaşlara davet

Vali Dr. Turan Ergün, kamu kurum ve kuruluşları ziyaretleri kapsamında Arkeoloji Müzesini ziyaret ederek İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü çalışmaları hakkında brifing aldı, müzeyi gezdi.

Vali Dr. Turan Ergün’ü, Arkeoloji Müzesi önünde Vali Yardımcısı Muammer Balcı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Ceylan, Müze Müdürü Şerif Sözler ve müdürlük personeli karşıladı.

Karşılamanın ardından toplantı salonunda İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Ceylan’dan müdürlük çalışmalarına yönelik brifing alan Vali Dr. Turan Ergün daha sonra Paleolitik Çağdan, yakın döneme kadar 2 bin 500’e yakın tarihi eserin sergilendiği Uşak Arkeoloji Müzesi'ni gezdi.

Eserler hakkında Müze Müdürü Şerif Sözler'den bilgi alan Vali Dr. Turan Ergün Uşak Arkeoloji Müzesi'nin hem il turizmi hem de ülke turizmi için önemli eserler barındırdığını ifade ederek, “Bu toprakların geçmişine, tarihin derinliklerine yolculuk yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Uşak Arkeoloji Müzesine davet ediyorum.” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)