Vali Dr. Turan Ergün gençlerle genç oldu

Vali Dr. Turan Ergün sosyal medya üzerinden kendisini Gençlik Merkezine davet eden Uşak Üniversitesi Gençlik Merkezi Gönüllüleri Topluluğu öğrencilerini kırmadı.
Vali Dr. Turan Ergün gençlerle genç oldu

Mesaisinin ardından Gençlik Merkezine geçen Vali Dr. Turan Ergün Uşak Üniversitesi Gençlik Merkezi Gönüllüleri Topluluğu öğrencileriyle sohbet ederek, yaptıkları gönüllülük çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Gençlerimizin sosyal medya üzerinden kendisine gönderdiği davetlerine icabet ettiklerini ifade eden Vali Dr. Turan Ergün, “Mesaimiz sonrasında Gençlik Merkezimizde gençlerimizi ziyaret ederek güzel gönüllerine misafir olduk. İyilik ve Merhamet Kulübü’nde görev alan gençlerimizin; yaşlı ve yetim çocuklarımızın ziyaretinden köy okullarına kitap ve kırtasiye yardımı yapılmasına; sokak hayvanlarının beslenmesinden çevre temizliğine katkıda bulunulmasına kadar topluma yararlı birçok faaliyet yürüttüklerini büyük mutlulukla öğrendim. Kendileriyle gelecek üzerine, hayat planları üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdiğimiz Uşak Üniversitesi Gençlik Merkezi Gönüllüleri Topluluğundaki birbirinden değerli gençlerimize davetleri, bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikleri ve de en önemlisi merhamet ve iyilik dolu yürekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Dr. Turan Ergün ziyaretinin sonunda günün anısına gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

(SALİH KILINÇ / HABER)