Vali Dr. Turan Ergün durmak bilmiyor

Uşak Valilik koltuğuna 18 Mayıs tarihinde oturan Dr. Turan Ergün, hızı ve sempatik tavırlarıyla Uşaklıların gönüllerini kazanmaya devam ediyor.
Vali Dr. Turan Ergün durmak bilmiyor

Vali Ergün, toplumun her kesimi ile bir araya gelirken, köylere giderek buralarda yapılan çalışmaları da bizzat yerinde izliyor ve çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Geçen hafta mesaisini Uşak Üniversitesi Gençlik Merkezi Gönüllüleri Topluluğu ziyaretiyle tamamlayan Vali Dr. Turan Ergün, bu kez de Uşak Genç Ofis’te Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ile birlikte gençlerle bir araya geldi.

Gençlerle hayata bakış açıları, ideal ve hayalleriyle ilgili güzel bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirten Vali Ergün, buluşmaya katılan tüm gençlere misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Finallerini bitiren öğrencilerden memleketlerine dönecek olanları yeni eğitim öğretim yılında, güzel bir yaz tatilinin ardından tekrar Uşak’ta görmekten mutlu olacağını belirten Vali Ergün, okulunu bitirip mezun olan, hayata atılacak gençlerimizi de tebrik ederek başarılar diledi.

Köy yolu yapan işçilere baklava ikramı

Uşak merkez ilçeye bağlı Bozköy, Bozkuş, Mesudiye, Yapağılar köylerine giden Vali Dr. Turan Ergün, asfalt yol yapım sezonunun açılışını gerçekleştirdi.

İl Özel İdaresi ekipleri tarafından gerçekleştirilecek asfalt yol yapımı sezon açılışına, Uşak Milletvekili Mehmet Altay, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Murat Kılıç, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ertan Keleş katıldı.

Vali Ergün, yol yapımında görev alan personele özverili çalışmalarından dolayı kolaylıklar dileyerek çalışanlara tatlı ikramında bulundu.

(SALİH KILINÇ / HABER)