Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması

Emniyet Genel Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele daire Başkanlığı, Üniversiteli gençlerin katılabileceği ödüllü kısa film yarışması düzenliyor.
Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması

"Uyuşturucu ile mücadele ve madde bağımlılığının zararları konusunda hazırladığınız kısa filmlerinizle geleceğinize sahip çıkın!" sloganı ile Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından bir kısa film yarışması düzenleniyor. Düzenlenen kısa film yarışmasının son başvuru tarihi ise 1 Mart 2019.

Uyuşturucu madde bağımlılığının sağlığa, insan ilişkilerine ve topluma verdiği olumsuz etkileri ortaya koymak ve özellikle üniversite gençliği arasında uyuşturucu madde kullanımını önlemenin amaçlandığı yarışmanın ödülleri ise, birinciye15 bin TL, ikinciye 10 bin TL, üçüncüye ise 5 bin TL olarak belirlendi. Yarışmada ayrıca 2 adet 2500 TL değerinde mansiyon ödülü verilecek.

Kısa film yarışma şartnamesi ve yarışma hakkında ayrıntılı bilgiye www.narkotik.pol.tr adresinden ulaşmak mümkün.

Hazırlanacak kısa filmlerde; uyuşturucu kullanımı gösteren resimler veya kullanım şekli hakkında bilgi veren ifadeler veya aparatların kesinlikle kullanılmaması istenirken, her yarışmacı sadece 1 eser ile katılım sağlayabilecek.

KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İÇİN TIKLAYINIZ