UTSO’nun son meclis toplantısına Vali Kocabıyık konuk oldu

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Aralık ayı olağan meclis toplantısı, Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın da katılımıyla, Meclis Başkanı İsmail Karaman’ın başkanlığında, UTSO Meclis Üyeleri ve Meslek Komite başkanları ile oda hizmet binasında gerçekleştirildi.
UTSO’nun son meclis toplantısına Vali Kocabıyık konuk oldu

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, birlik ve beraberlik içinde görev aşkıyla, ülkeye hizmet gururuyla, çalışmaya devam edeceklerinin altını bir kere daha çizerek, 2018 oda faaliyetlerini özetledi.

Kandemir; ‘’Bizler, hiçbir maddi beklenti içinde olmadan, üyelerimize hizmet amacıyla görev yapıyoruz. Üyelerimizin iş gelişimi, ar-ge, inovasyon, pazarlama gibi alanlarında yanlarında olmalıyız. Çalışmalarımızın odağında hep üyelerimiz oldu ve bu şekilde de devam edecektir. Ekonomiye verdiğimiz önem kadar üyelerimize sunduğumuz hizmet çeşitliliği yanı sıra onların iş hayatlarını kolaylaştırıcı, zamanlarını arttırıcı faaliyetlere de önem verdik. 2019’da Uşak için daha fazla çalışacak ve üreteceğiz. Maddi ve manevi her türlü zorluğa rağmen üretimden, yatırımdan ve istihdam vazgeçmeyeceğiz. Strateji ve vizyonumuzun gücüyle...Üretim ve sanayinin gücüyle...İnsanımızın ve kentimizin gücüyle...ve hepsinden önemlisi, Ortak aklın gücüyle,2019 yılı için umutluyuz ve önümüzdeki süreçte, ilimizin her anlamda kalkınması için üzerimize düşeni yapacağız. Tüm üyelerimize, Uşak halkına ve ülkemize sağlıklı, mutlu ve bereketli bir 2019 yılı ve esenlikler diliyorum’’ dedi.

UTSO Aralık ayı meclis toplantısına katılan Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak ekonomisinin haritasını bizzat birinci ağızlardan dinlemek ve gözlemlemek için Uşak Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantısına katıldığını belirterek, ‘’İlimizde bulunan tüm aktörlerle beraber ciddi, disiplinli ve gayretli bir şekilde çalışmak zorundayız, sanayici ve iş adamlarımızla beraber bir yol haritası çizeceğiz ve Uşak’ımızı daha da geliştirmek için elbirliği ile mücadele edeceğiz” diye konuştu