UTSO Toplum dinamikleri ile bir sinerji oluşturmak istiyor

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, 31 Mart yerel seçimleri sonrası, Uşaklı sanayici ve işadamlarının taleplerini Uşak Gündem’e değerlendirdi.
UTSO Toplum dinamikleri ile bir sinerji oluşturmak istiyor

Yerel seçimlerinin Uşak’ta gayet demokratik bir şekilde geçtiğine dikkat çeken Kandemir, Uşak Belediye Başkanı seçilen Mehmet Çakın’ı kutladı ve başarılar diledi.

Kandemir, “Artık, seçimler ülke gündeminden çıksın. Ülkece ekonomiyi konuşalım. Ekonomide nasıl başarılı olacağımızı düşünelim. Yeni pazarları nerelerde buluruz? Nasıl bir AR-GE çalışması yaparsak üretimde başarılı oluruz? Kaliteli ve ucuz üretim nasıl yaparız? Bunları konuşalım.

Önümüzdeki dört buçuk yıl seçim olmayacaksa bu süreyi ekonomi ve üretim yönünden en verimli bir şekilde nasıl kullanmamız gerektiği yönünde kafa yoralım” şeklinde konuştu.

 “MARKA ŞEHİR İÇİN BİR SİNERJİ OLUŞTURMAK ZORUNDAYIZ”

Yerel seçim kampanyası boyunca UTSO’yu ziyaret eden tüm adaylardan bir talebi olduğunu hatırlatan Kandemir, “Memleketimiz Uşak’ın kalkınması, daha ileri gitmesi için Uşak Valiliği, Uşak belediyesi UTSO, STK’lar ve tüm kent dinamikleri ile birlikte hareket edilerek bir sinerji oluşturulması yönünde istekte bulunduk.

Bu sinerji oluşturulduğu takdirde, Uşak’ı hep birlikte marka şehir yapar ve Ulusal alanda adını duyururuz diye düşünüyorum” dedi.