UTAŞ Uşakspor’dan döviz bozdurma kampanyasına destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın döviz ve altınlarınızı bozdurun çağrısına UTAŞ Uşakspor’da destek verdi.
UTAŞ Uşakspor’dan döviz bozdurma kampanyasına destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz ve altın bozdurma çağrısına destek ülke genelinde destek çığ gibi büyürken, UTAŞ Uşakspor yönetimi de bu çağrıya kayıtsız kalmadı.

UTAŞ Uşakspor’dan yapılan yazılı açıklama da 1 Eylül tarihine kadar 500 dolar veya 500 euro bozdurup, dekontunu Aşigo Store'ye getiren herkese UTAŞ Uşakspor forması hediye edileceği duyuruldu.

UTAŞ Uşakpor yönetiminden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Spor, barış ve kardeşliğin sosyal hayata en güzel yansımasıdır.

Spor, izleyicisiyle kalkınan ama aynı zamanda kalkındıran bir sektördür.

Spor, huzur ve güvenin olduğu ortamlarda kabuklarını kırar ve eğlenceye dönüşür.

Fakat ülkenize içeriden veya dışarıdan bir saldırı varsa, huzur ve güveni rafa kaldırma çabaları varsa, birileri ülkemiz üzerinde söz sahibi olmaya çalışıyorsa, milli ve manevi değerlerimiz gibi spor da anlamını yitirir.

Bize düşen de, her vatansever gibi bu saldırıya göğüs germektir, birlik olduktan sonra karşımızda kimsenin duramayacağını tüm dünya bilir.
Bu bağlamda, Utaş Uşakspor ailesi olarak, ekonomik saldırı altındaki devletimize, vatanımıza bağlılığımızı ve desteğimizi göstermek adına 500 dolar veya 500 euro bozdurup, dekontunu Aşigo Store'ye getiren vatandaşlarımıza Şanlı Uşaksporumuzun tişörtünü hediye etme kararı aldık.
Bu vatan hepimizin, sahip çıkalım...!