Uşak’tan Suriye’ye yardım TIR’ı yola çıktı

Uşak’tan Suriye’ye yardım TIR’ı yola çıktı
Uşak’tan Suriye’ye yardım TIR’ı yola çıktı

İHH İnsani Yardım Vakfı "Dünya İnsan Hakları Günü" dolayısıyla tüm Türkiye’de yardım seferberliği başlattı. Uşak İHH İnsani Yardım Vakfı bu yardım seferberliği kapsamında Suriye’ye 400 çuval un, 640 adet battaniye ve muhtelif giyim malzemesini taşıyan TIR’ı Reyhanlı'ya dualar eşliğinde uğurladı.

IHH Uşak Şubesi tarafından yapılan açıklamada; “Suriye’de uzun yıllardır devam eden savaş sebebiyle yüz binlerce insan yardıma muhtaç halde hayatına devam ediyor. Zor kış şartları ve koronavirüsün arttığı bu zor günlerde kamplarda yaşam daha zor hale gelecek.

Suriye’de bugüne kadar milyonlarca kişiye yardım ulaştıran İHH, şimdi de “Rotamız İyilik, Yükümüz İnsanlık” diyerek zor şartlarda kışı geçirmek zorunda kalan Suriyeliler için bir yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nde 81 ilden ve Uşak’tan yüzlerce insani yardım TIR’ı hareket etti.

Halkımızın desteği ile 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nde 81 ilden 350 insani yardım TIR’ını Suriyeli mazlumlara ulaştırmak üzere yola çıkardık.

Uşak'tan da 400 çuval un, 640 adet battaniye ve muhtelif giyim malzemesini taşıyan tırımızı Reyhanlı'ya dualar eşliğinde uğurladık.

Destek olan hayırseverlerimizden Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.