Uşak'ta zabıtadan fırınlara ramazan denetimi

Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Ramazan ayının gelmesiyle Uşak’ta hizmet veren fırınlarda denetim yaptı.
Uşak'ta zabıtadan fırınlara ramazan denetimi

Ramazan ayının Uşak’ta huzur ve güzellik içerisinde geçmesi adına çeşitli çalışmalar hayata geçiren Uşak Belediyesi, şehirde hizmet veren ve ramazan pidesi çıkaran fırınlarda denetim gerçekleştirdi.

Fırınların İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsat Yönetmeliğinde geçen kurallara, fiyat tarifelerine ve çıkarılan ürünlerin gramaj yönünden uygunluğuna dikkat eden ekipler, kurallara uyulması konusunda tebliğde bulundu.

Şehirde bu mübarek ayın en güzel şekilde icra edilmesini istediklerini paylaşan Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Zengin denetimlerin süreceğini kaydetti. Gelenek ve göreneklerimizde önemli bir yeri olan Ramazan davulcularında da bir düzen sağlandığını ve bahşiş sürecini belli bir programa aldıklarını belirten Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Zengin, “Ramazan Ayı milletimiz için ayrı önem arz etmektedir. Bu ayda halkımız özellikle alışverişi yoğun yapmaktadırlar. Bizde sorumluluğumuzda olan işyerlerini denetleyerek vatandaşımızın sağlıklı ve hile olmayan ürünlerden almasını sağlamaya çalışıyoruz. Zabıta ekiplerimiz 24 saat görevinin başındadır. Hemşerilerimiz yaşadıkları sorunlar için 153 hattımızı her saat arayabilirler. Denetimlere Ramazan Ayı boyunca devam edeceğiz.” dedi.