Uşak’ta TOKİ tarafından temel atma töreni Eşme ilçesinde gerçekleştirildi

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleştirilen “Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Projesi” Temel Atma Programına, Eşme ilçesinden 158 konutluk projenin temelini atarak eş zamanlı katılım sağladı.
Uşak’ta TOKİ tarafından temel atma töreni Eşme ilçesinde gerçekleştirildi

Temel atma töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı, Ankara’nın Sincan ilçesindeki törene canlı bağlantı kurulmasıyla başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından Eşme ilçesi İstiklal Mahallesi’nde yapılması planlanan 158 konut için temel betonu dökülmesiyle başladı. Daha sonra bir konuşma yapan Vali Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekküre ederek konutların hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Eşme ilçesinde düzenlenen temel atma törenine Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Eşme Kaymakamı Selin Sarı, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, MHP Uşak İl Başkanı Ayhan Kınden, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin ve vatandaşlar katıldı.

Uşak ve ilçelerinde “Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Projesi” kapsamında 1050 konut yapılması ve 6 bin arsa satılması planlanıyor.