Uşak’ta Polis Haftası finali de renkli görüntülere sahne oldu

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıldönümü ve 4-10 Nisan Polis Haftası kutlama programı, Emekli polisler, Şehit ve Gazilerimizin aileleri için iftar yemeği ve çelenk sunumu töreni ile sona erdi.
Uşak’ta Polis Haftası finali de renkli görüntülere sahne oldu

Bir hafta boyunca Uşak halkını Emniyet Müdürlüğü binasına taşıyan ve birbirinden renkli görüntülere sahne olan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıldönümü ve 4-10 Nisan Polis Haftası kutlamaları kapsamında dün gece; İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer ve eşi Hümeyra Gezer tarafından Emekli polisler, şehit ve gazilerimizin aileleri için düzenlenen iftar yemeği ile devam etti.

Bugün sabah saatlerinde Atatürk Anıtına İl Emniyet Müdürlüğü çelenk sunumu gerçekleşti.

Çelenk sunumuna İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Jandarma Yarbay Arslan Akpınar, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri, emniyet mensupları ve jandarma personeli katıldı. Tören Emniyet Müdürü Mesut Gezer’in çelenk sunumuyla başladı. Çelenk sunumunun ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden tören çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

(SALİH KILINÇ / HABER)