Uşak’ta Polis Haftası birbirinden renkli etkinliklerle kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Yılı kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Polis Kantini bahçesinde düzenlenen etkinlikler tüm Uşak’ı Emniyet Müdürlüğü binasına taşıdı.
Uşak’ta Polis Haftası birbirinden renkli etkinliklerle kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıldönümü ’nü kutlayacağı 10 Nisan Polis Günü ve 4-10 Nisan tarihlerini kapsayan Polis Haftası nedeniyle Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne olunca tüm Uşak şehir merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Emniyet Müdürlüğü bahçesine taşındı. Bahçeye yeni monte edilen polis helikopteri de halkın fotoğraf çektirmek için birbiri ile yarışmasına neden oldu.

GENÇ POLİSİN GÖSTERİSİ NEFESLERİ KESTİ

Kutlamalar; kantin bahçesinde düzenlenen mehteran gösterisi ile başladı. Akşamına iftar sonrası Tiritoğlu Parkı’nda emniyet mensupları kan bağışında bulundu.

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Yılı kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Şuayip Aksoy isimli personelin akrobatik solo gösterisi vatandaşlar ve çocuklar tarafından dakikalarca alkışlandı.

POLİS KIYAFETLERİ İLE ZEYBEK OYNADILAR

Polis Kantini bahçesinde Belediye Kent Orkestrası konseri. Uşaklılara neşeli anlar yaşattı. Polis kıyafeti giymiş halk oyunları ekibindeki gençlerin zeybek oyunu ise vatandaşlarca dakikalarca alkışlandı.

KUTLAMALAR HAFTA BOYUNCA DEVAM EDİYOR

Kutlamalar bugün Saat:12.30’da Polis Kantini bahçesinde Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerinden oluşan müzik grubu konseri ile devam ediyor.

Uşak Emniyet Müdürlüğünden verilen bilgiye göre; 8 Nisan Cuma günü Saat:11.00’da Şehitlikte dua okunması, şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakılması.

Saat:12:30’da Yücetepe Camiinde Mevlit Programı ve akide şekeri dağıtımı.

10 Nisan Pazar günü de

Saat:11.00’da 15 Temmuz Şehitler meydanında Atatürk Anıtına çelenk koyma töreninin yapılması.

Saat:13:00’da Tiritoğlu Parkında stant kurularak teşkilat projeleri ile ilgili KADES, uyuma, hatalı sürücüye kırımızı düdük gibi ) bilgilendirme broşür dağıtımı ile kutlamalar sona erecek.

(SALİH KILINÇ / HABER)