Uşak’ta 26 işçi yediği yemekten zehirlendi

Uşak’ta bir hazır beton firmasında çalışan yaklaşık 26 işçinin öğren yedikleri yemekten zehirlendikleri ve hastanelerde tedavi altına alındıkları öğrenildi.
Uşak’ta 26 işçi yediği yemekten zehirlendi

Uşak Deri ve Karma OSB ve Sivaslı İlçesi Pınarbaşı Beldesinde bulunan işçilerin Sivaslı Devlet ve Uşak Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındıkları ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Uşak’ın köklü ve büyük bir hazır beton firmasında çalışanlarının bugün öğle yemeğinde tabldot olarak yedikleri; tavuk suyu çorba, mantı ve çoban kızartmadan zehirlenmelerinden şüpheleniyor.

Hazır beton firmasında çalışan işçiler, mesai bitiminde evlerine gittiklerinde, mide bulantısı, baş ağrısı ve kusma gibi şikâyetlerle Sivaslı Devlet Hastanesi ve Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine başvurdular. Buralarda işçilere gerekil tedaviler yapıldı ve serum takıldı.

Sivaslı / Pınarbaşı’ndan 20 işçinin, Uşak Deri ve Karma OSB’deki birimden 6 işçinin zehirlenme şüphesi ile sağlık kurumlarına başvurduğu, yapılan tedavilerden sonra sağlık durumlarının iyiye gittiği belirtildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)