Uşak’ta ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ Kutlandı

Hain darbe girişimin 6.yıl dönümü olan ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Uşak’ta ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ Kutlandı

Sabah saatlerinde Şekerevleri Mezarlığı Garnizon Komutanlığı şehitliği ve Uşaklı Şehit Polis Mehmet Çetin’in kabri başında Ku’ran tilaveti ve Cuma namazına müteakiben Yücetepe Camisinde şehitlerimizin ruhuna mevlit okundu.

Saat 18.00 de Uşak Belediyesi eski binası önünde toplanan kalabalık Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak AK Parti Milletvekilleri Dr. İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma. Albay Murat Kılıç, daire il müdürleri ile Milli Birlik Yürüyüşü başlatıldı.

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mehter Takımı eşliğinde yürüyen kalabalık 50 metrelik Türk Bayrağı taşırken, tüm katılımcılara da Türk Bayrağı dağıtıldı.

İsmetpaşa Caddesi üzerinden yürüyüşe geçen kortej, kutlamaların yapılacağı 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’na geldi. Burada da vatandaşlara su ve yiyecek ikramı yapıldı.