Uşaklılar dikkat MGM 16 Mayıs tarihi ile uyardı! Bugün yağışlar hayatı durma noktasına getirecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile birlikte bugün itibariyle pek çok kentte yağış alarmı verildi. Uşak'a ait hava durumu merak edilirken uyarı yapılan iller arasında yer alan Uşak'ta 16 Mayıs tarihine ait hava durumu verilerini ekledik.
Uşaklılar dikkat MGM 16 Mayıs tarihi ile uyardı! Bugün yağışlar hayatı durma noktasına getirecek

Uşaklılar dikkat MGM 16 Mayıs tarihi ile uyardı! Bugün yağışlar hayatı durma noktasına getirecek - Uşaklılar Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan hava durumu raporunu araştırıyor. MGM tarafından en çok merak edilen ve aranan konuların başında Uşak'ta havanın nasıl olacağı olurken hava durumunu araştıranların sayısının artması ile birlikte MGM açıklamalarda bulundu.

Yağışların; Marmara'nın güney ve batısı, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısında yerel kuvvetli olması beklendiği kaydedildi. Bununla birlikte ani sel, su baskını, yerel dolu, yıldırım, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Meteoroloji'nin 'sarı' kodla uyardığı 17 ilde gök gürültülü sağanak beklenirken bu iller arasında Uşak'ta yer aldı. Yapılan açıklamalara göre günlük hava durum raporunun yanı sıra önümüzdeki günlere ilişkin de hava durumu paylaşıldı.

17 MAYIS ÇARŞAMBA UŞAK SAATLİK HAVA DURUMU 

Uşak'ın saatlik hava durumu hakkında Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. 

09.00 - 12.00    Gökgürültülü Sağanak Yağışlı    18 
12.00 - 15.00    Kuvvetli Gökgürültülü Sağanak Yağışlı    16  
15.00 - 18.00    Kuvvetli Gökgürültülü Sağanak Yağışlı    19  
18.00 - 21.00    Gökgürültülü Sağanak Yağışlı    14  
21.00 - 24.00    Gökgürültülü Sağanak Yağışlı    12   

BU HAFTA UŞAK'TA HAVA 

Saatlik yayımlanan hava durumunun yanı sıra önümüzdeki 5 gün içerisinde havanın nasıl olacağını açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bu açıklamalarla havanın nasıl olacağı konusunda bilgilendirme yapıldı. 

17 Mayıs Çarşamba    Kuvvetli Gökgürültülü Sağanak Yağışlı    11    
18 Mayıs Perşembe    Gökgürültülü Sağanak Yağışlı    9   
19 Mayıs Cuma    Gökgürültülü Sağanak Yağışlı    7    
20 Mayıs Cumartesi    Çok Bulutlu    8   
21 Mayıs Pazar    Parçalı Bulutlu    8 

Tüm veriler Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Uşaklıların yağışların ardından yaşanacak olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları istendi.