Uşaklılar dikkat! Karahallı ve Sivaslı ilçelerinde elektrikler kesilecek

Uşak'ın elektrik dağıtımından sorumlu OEDAŞ, 3 Şubat tarihi ile kentte yapılacak planlı kesintileri duyurdu.
Uşaklılar dikkat! Karahallı ve Sivaslı ilçelerinde elektrikler kesilecek

Elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım (OEDAŞ), Uşak'ın planlı kesinti programını duyurdu. Uşak'ın elektrik dağıtımını sağlayan şirket, Uşak'ın 3 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağı bildirildi. OEDAŞ, Uşaklı abonelerini bilgilendirmeye devam ederken kesinti bilgileri merak edildi.

UŞAK'TA ELEKTRİK KESİNTİLERİ

OEDAŞ'ın elektrik hizmetinde planlı ve anlık kesintiler meyda gelirken hizmet kalitesini iyileştirmek ve arızaları gidermek için çalışmalar hızla devam ediyor. Uşak'ta 3 Şubat Cuma günü OEDAŞ'ın elektrik kesintisi yapacağı bildirilirken kesintilerin yaşanacağı ilçe ve mahalle bilgileri de belli oldu. 

3 ŞUBAT OEDAŞ UŞAK ELEKTRİK KESİNTİSİ

OEDAŞ'ın açıkladığı bilgilere göre Uşak'ta 3 Şubat Cuma günü planlı elektrik kesintileri ilçelere göre belli oldu. Uşak'ta yaşanan elektrik kesintileri ilçe ve mahallelere göre farklılık gösterirken vatandaşların mağdur olmaması adına kesintisi yaşanacak saat aralıklarını açıklandı.Uşaklılar 3 Şubat Cuma günü planlı ve anlık  elektrik kesintilerini merak ederken Uşak'ın elektriğinden sorumlu olan OEDAŞ, elektrik kesinti programını paylaştı.

3 ŞUBAT CUMA UŞAK ELEKTRİK KESİNTİLERİ

OEDAŞ'ın resmi internet sitesini günlük olarak güncellemesinin ardından 3 Şubat Cuma günü yapılacak planlı elektrik kesinti bilgileri de belli oldu. OEDAŞ Uşak tarafından yapılan elektrik kesintileri hakkında detaylı bilgiler resmi intenet sitesinin yanı sıra 186 numaralı iletişim telefonu üzerinden bilgi alınabiliyor.

  • Uşak, KARAHALLI 3 Şubat 2023 13:00 - 03 Şubat 2023 16:00 arasında kesinti uygulanacak.

  • Uşak, SİVASLI 3 Şubat 2023 09:00 - 03 Şubat 2023 12:00 arasında kesinti uygulanacak.

İlgili Haberler