Uşaklılar 30 ve 31 Mayıs tarihlerine dikkat! OEDAŞ elektrik kesintisi uyarısı

Uşaklıların dikkatine! 30 ve 31 Mayıs tarihlerinde planlı elektrik kesintisi yaşanacak. OEDAŞ uyardı.
Uşaklılar 30 ve 31 Mayıs tarihlerine dikkat! OEDAŞ elektrik kesintisi uyarısı

OEDAŞ Uşak Merkez’de bazı bölgelede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Seçimin ardından 30 ve 31 Mayıs 2023 tarihlerinde planlı elektrik kesintisi yaşanacka olan bölgeler açıklandı. İşte detaylar.

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Uşak Merkez'de bazı bölgelerde planı kesintilerin yaşanacağını duyurdu. 28 Mayıs tarihininden ardından iki gün sürecek olan elektrik kesintisi yaşanacağı açıklandı. Uşak Merkez ilçesinde 30 ve 31 Mayıs tarihlerinde elektrik kesintisi sebebiyle vatandaşların tedbirli olması gerektiği söyledi. Yapılan uyarıda planlı elektrik kesintisi yaşanacağı açıklandı. 

OEDAŞ DUYURDU! UŞAK MERKEZ'DE PLANLI KESİNTİLER YAŞANACAK

OEDAŞ tarafından yapılan duyuruda 28 Mayıs tarihinin ardından takip eden günlerde iki gün sürecek elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı. Yapılan uyarılarda 30 ve 31 Mayıs tarihleri arasında saat 12.00 ve 14.00 ve 16.00 saatleri arasında birçok bölgede elektrik kesintisi yaşanacağı açıklandı. Buna göre kesinti yaşanacak olan ilçeler ise şunlardır; 

  • Belkaya,
  • Çakırlar Köy Merkezi,
  • Alişanlar Küme Evler Yaşamışlar gibi daha birçok ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. 

OEDAŞ yapmış olduğu uyarıda elektrik kesintilerinin iki gün süreceğini ve bunun için de vatandaşların tedbirli davranmaları gerektiği konusunda ifadeler kullandı. Uşak'ın birçok farklı mahalle, sokak ve köyünde 30 Mayıs tarihi itibariyle kesintiler başlayacak. 31 Mayıs tarihinde ise sona erecek. 

Uşak'tan en güncel haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip etmeyi unutmayın. Sizler için ekiptçe gece gündüz çalışıyor ve sizlere en güncel haberleri sunmaya devam ediyoruz.