Uşaklı ünlü baterist Nazmi Sunal Hakka yürüdü

Türk Pop Müziği Sanatçısı Zeliha Sunal’ın eşi, Uşaklı ünlü baterist Nazmi Sunal vefat etti.
Uşaklı ünlü baterist Nazmi Sunal Hakka yürüdü

Ünlü Sanatçı Zeliha Sunal eşinin vefatını sosyal medya hesabından; “Eşimi, en iyi arkadaşımı, davulcumu, Nazmimi kaybettim” şeklinde duyurdu.

Nazmi Sunal’ın cenazesinin 13 Kasım Pazar günü Zincirlikuyu Camisinde kılınacak ikindi namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığına defnedileceği açıklandı.

Nazmi Sunal, Uşak’ın emekli efsane yetiştirme yurdu Müdürü İsmail Sunal’ın oğlu olup 1970’li ve 1980’li yılların ortalarına kadar Uşak’ın en popüler isimlerindendi.

Orkestra Kent Beşlisi adlı orkestrada bateristlik yapıyordu. Orkestranın solisti ise 6 dilde binden fazla şarkıyı seslendirebilen eşi Zeliha Sunal’dı.

Turan Pasajında birde kaset sattığı işyeri olan Uşak’ın Nazmi Abisi ve orkestrasının seslendirdiği parçalar sayesinde dönemin birçok genci dans etmeyi öğrenmişti.

Eşi Zeliha Sunal, Uşak’ın Kurtuluşunun 100. Yıl etkinlikleri kapsamında hiçbir ücret alamdan Uşaklılara unutulmaz bir konser vermişti.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi olarak Nazmi Sunal Ağabeyimize Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

(SALİH KILINÇ / HABER)