Uşaklı çevreciler gönüllerince eğlendi

Uşak Çevre Gönüllüleri Derneği tarafından” Geleneksel Birlik ve Dayanışma Gecesi” düzenlendi.
Uşaklı çevreciler gönüllerince eğlendi

Bu yıl 6. kez düzenlenen geceye yaklaşık 200 çevre gönüllüsü katıldı. Program her yıl olduğu gibi derneğe yeni kayıt olan üyelere rozet takılması ile başladı. Daha sonra dernek çalışmalarında katkıda bulunan emektar üye Muzaffer Gülmez’e bir teşekkür plaketi Dernek Başkanı Hasan Yüksel tarafından takdim edildi.
Gecede bir konuşma yapan Başkan Yüksel, “Şu anda sizlerle çevre sorunları çözülmüş, sağlılığımız ve doğamız güven içerisinde olan bir Uşak ortamında eğlenmeyi çok isterdim. Ancak, Uşak’ın katı ve sıvı atık sorunları, hava, su ve çevre kirliliği sorunları artarak devam etmektedir.
İlimizin çevre sorunları çözülmesi şöyle dursun, bir de Murat Dağı’nda maden arama çalışmaları olduğunu üzülerek takip ediyoruz. Murat Dağı’nın yok olması, başta Uşak olmak üzere Ege Bölgesinde yaşamın sona ermesi demektir. Siz Değerli üyelerimizi Murat Dağı’ndaki maden çalışmaları ve Uşak’ın tüm çevre sorunları hakkında bilgilendirmeye devam edeceğiz. Ayrıca bu sorunların çözümü ve önerilerimizi iletmek adına yetkililerle görüşmelerimiz de sürecektir” dedi.
Gece, çevrecilerin müzik eşliğinde eğlenmeleri ile devam etti.