Uşak’ın Sevilen İl Müdürü Yola Çıktı

Ani bir kararla Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret ile koltukları değiştirilen Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can, tüm Uşaklıdan helallik istedi.
Uşak’ın Sevilen İl  Müdürü Yola Çıktı

Kütahya’ya gitmek için hazırlıklara başlayan Uşaklı Müdür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Uşak halkına, kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti ve helallik istedi.

Can; “2016 yılında KYK ile başlayan 2019 yılında kurumların birleşmesi ile Uşak Gençlik ve Spor il Müdürlüğü olarak devam eden görevimden, teamüller gereği Kütahya Gençlik ve Spor il Müdürü olarak görevlendirilmemden dolayı ayrılıyorum. Görev surem boyunca elimden geldiğince gücüm yettiğince devletime, şehrime, gençlerimize hizmet etmeye gayret ettim. Bu hizmet fırsatını nasip ettiği için Rabbime ne kadar şükretsem azdır. Bu süre zarfında bize her zaman destek olan Sn Bakanımıza, Sn. Bakan Yardımcımıza, Sn. Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, il Başkanlarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Yine aynı şekilde uyumla çalıştığımız ASKF’ye, tüm spor kulüplerimize, antrenörlerimize ve ismini sayamadığım tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim.  Bir çok hizmetin gerçekleşmesinde bizimle birlikte sahada fedakarca çalışan yol arkadaşlarımıza ise ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.

Bir hatamız, kusurumuz, bilmeden kırdığımız, üzdüğümüz olduysa af ola.

Hakkınızı Helal ediniz.. “ dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler