Uşak’ın değerli bir evladı daha korana kurbanı

Uşak’ın sevilen ve tanınmış işadamlarından Ahmet Tayyip Karahan yakalandığı Korana virüsten kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Uşak’ın değerli bir evladı daha korana kurbanı

Uşak’ın ünlü tekstilcisi ve akaryakıt bayisi Ahmet Tayyip Karahan (65) yaklaşık 10 gün önce korana virüse yakalanmış, geçtiğimiz Perşembe günü durumu ağırlaşarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.akşam 19.00 sıralarında gelen vefat haberi yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Karahan’ın naşının sabah saatlerinde bekletilmeden  memleketi Ulubey ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

1955 yılında Ulubey ilçesinde doğan işadamı Ahmet Tayyip Karahan Konya Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesini bitirdikten sonra Uşak’ta iş hayatına atıldı ve Karahan Tekstili kurdu. Daha sonra akaryakıt bayiliği açan Karahan, bir dönem Anavatan Partisi Uşak İl Teşkilatında yöneticilik yaparak siyasetle de uğraşmıştı.

Hayırseverliği ve sempatik tavırları ile Uşaklıların kalbinde taht kuran Karahan, UTSO yönetiminde de görev almıştı. Halen UTSO Meclis üyesi ve Genel merkez delegesiydi.

Evli ve iki çocuğu bulunan Ahmet Tayyip Karahan’a Uşak Gündem internet Sitesi olarak Allah’tan rahmet, sevenlerine ve tüm Uşak halkına sabırlar diliyoruz.