Uşak’ı şok eden tayin

Yıllardır İlimizde başarılı işlere imza atan Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Namık Fatih Öztürk, vekâleten Denizli il Müdürlüğüne atandı.
Uşak’ı şok eden tayin

İlimizde atandığı 25 Ağustos 2014 tarihinden bu yana verdiği başarılı hizmetlerle adından söz ettiren Namık Fatih Öztürk’ün vekâleten Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne atandığı öğrenildi.

Uşak’ta görev yaptığı yaklaşık 7 yıl boyunca, tarafsız tutumu ve başarılı çalışmaları ile Uşaklıların kalbini kazanan Öztürk’ün dairesindeki personeli ile vedalaştığı ve bugün Uşak Valiliği’nde ilişki kesme işlemlerini yürüttüğü ve makamını boşaltacağı öğrenildi.

Jeoloji Mühendisi olan evli ve 4 çocuk babası olan Namık Fatih Öztürk (46) Uşak’ta acısı ve tatlısı ile 7 yıl görev yaptığını ve unutulmaz anlar yaşadığını, tüm Uşaklılardan hakkını helal etmelerini istediğini belirtti.

Yeni atama yapılana kadar, Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne Öztürk’ün kıdemli yardımcısı Bülent Güngör’ün vekâlet edeceği öğrenildi.

GECE YARISI KARARI İLE GÖREVDEN ALINDI

Sözcü gazetesi Denizli Muhabiri Selami Aydın’ın haberine göre; Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ahmet Faik Gülsever, gece yarısı kararı ile aniden görevden alındı.

Haberde; Gülsever’in müdürlüğü döneminde 18 fabrikaya atık su arıtma, ve baca filtreleri nedeni ile ceza yazdığı ve kamu bürokrasisinin dışına çıkmadığı için sık sık şikayet edildiğinden dolayı görevden alındığı ve Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde memur kadrosu ile çalışmaya devam edeceği belirtiliyor.

(SALİH KILINÇ / HABER)