Uşak’ı gururlandıran bir haber

Eşme İlçe Kaymakamı Selin Sarı, “Yılın en başarılı yöneticisi” ödülüne layık görüldü.
Uşak’ı gururlandıran bir haber

Türk İdareciler Derneği tarafından Başarılı İdareci Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü’ne layık görülen ve yılın kaymakamı seçilen Eşme İlçesi Kaymakamı Selin Sarı, Ankara’da düzenlenen törende ödülünü Bakan Soylu’nun elinden aldı.

Türk İdareciler Derneği tarafından seçilen yılın idarecilerine İçişleri Bakanlığı’nda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla düzenlenen törende ödülleri verildi.

“Gururluyum ve mutluyum”

Yılı İdarecisi seçilmekten ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden ödül almaktan çok mutlu ve gururlu olduğunu kaydeden genç Kaymakam, “Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Başarılı İdareci Meslek Ödülünü İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun elinden almanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Şahsıma bu onuru ve gururu yaşatan başta İçişleri Bakanımız olmak üzere bakan yardımcılarına, bakanlık yetkililerine, Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı Saffet Arıkan Bedük’e, Uşak Valimiz Dr. Turan Ergün’e, seçici kurul üyelerine ve üzerimde emeği olan çok değerli meslek büyüklerime çok teşekkür ediyor; şükranlarımı sunuyorum.

10 Ocak İdareciler Günümüz kutlu olsun” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)