Uşak yepyeni bir yaşam alanına kavuştu

Uşak Emniyet Müdürlüğü önünde oluşturulan yeni yaşam alanı, Uşaklıların ilgisini çekiyor.
Uşak yepyeni bir yaşam alanına kavuştu

Uşak Nuri Şeker Şeker Fabrikası civarında bulunan yeni Emniyet Müdürlüğü binası önünde oluşturulan 800 metrekarelik yaşama alanı Uşaklılar için yeni bir cazibe alanı oldu. Aynı zamanda Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, adliye ve Emniyet Müdürlüğüne gelen vatandaşlar, beklerken, polis kantininden hesaplı alışveriş yaparak burada bir şeyler yiyip içip dinlenebiliyor.

Aynı zamanda yeni evlenen çiftler de fotoğraf çektirmek için burayı tercih ederek en mutlu anlarını ölümsüzleştiriyorlar.

UŞAK HALKI EMNİYET PARKINA KOŞUYOR

Uşaklılar, yeni Emniyet Müdürlüğü binası önünde oluşturulan yaşam alanına ilgi gösteriyor.

Çarşı içerisindeki eski binasından 2019 yılında yeni binasına taşındıktan sonra aynı yıl Uşak Emniyet Müdürlüğüne atanan Mesut Gezer’in özel ilgisi ile oluşturulan alanda; polis kantini, oturma alanları, nostajik kuyruklu piyano maketi, saat kulesi, nostaljik tramvay, ilk yerli polis otosu eski tip Reno araç gibi görseller vatandaşların ilgisini çekiyor.

Yeni evlenen gençler de artık fotoğraf çektirmek ve en mutlu anlarını ölümsüzleştirmek için Emniyet Müdürlüğü yaşam alanını tercih etmeye başladı. Burada bulunan nostaljik tramvay ve kuyruklu piyano maketi yeni evlenecek çiftlerin fotoğraf çektirmek için en çok tercih ettiği objeler oluyor.

Ayrıca oluşturulan bir duvar panosunda, Türk Polisini kitlelere sevdiren filmlere imza atan merhum, Hulusi Kentmen, Nejat Uygur, Ekrem Bora, Zeki Alasya, Kemal Sunal ve Cüneyt Arkın gibi sanatçıların yer aldığı afişlerle de Uşak Emniyetinin kadirşinaslığı sergilenmiş.

Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer’in talimatıyla ve özel ilgisi ile oluşturulan yaşam alanı sadece vatandaş değil, emniyet personeli için de tasarlanmış.  Yerleşkenin içerisinde yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda, futbol sahası, çimlendirilmiş alan, ve yine nostaljik donatılarla çalışanların huzur içerisinde dinlenebileceği bir yaşam alanı oluşturulmuş.

VATANDAŞLARDA YENİ YAŞAM ALANINDAN ÇOK MEMNUN

Emniyet Müdürlüğü ile aynı bölgede yer alan Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Adliye gibi kurumlara iş için gelen vatandaşlarda Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan yeni yaşam alanından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Vatandaşlar, “Burası oldukça geniş ve Beklerken vakit geçirecek bir alanı olmayan bir yerdi. Emniyet Müdürlüğümüz sayesinde burada serin serin oturabiliyor, bir şeyler yiyip içiyoruz. Polis kantininden de oldukça hesaplı bir şekilde alış veriş etme olanağımız var. Buradaki nostaljik aletleri hiç bilmeyen yaşlılarımız ve çocuklarımız da görerek öğreniyor. Emniyet Müdürlüğümüze bize bu olanağı sundukları için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler