Uşak Veteriner Hekimleri Odası’nda Başkan Ceylan ve iki istifa

Uşak Veteriner Hekimleri Odası Olağan Genel Kurulu’nda seçilen yeni yönetimde Başkan Veteriner Hekim Cihat Ceylan olurken, eski Başkan Veteriner Hekim Özgür Uğur ve listesinden giren Veteriner Hekim ilhan Şentürk istifa etti.
Uşak Veteriner Hekimleri Odası’nda Başkan Ceylan ve iki istifa

Uğur ve Şentürk’ün en çok oyu kendileri aldıkları halde, yönetime bir kişi fazla sokan Cihat Ceylan’ın başkan seçilmesini protesto etmek için istifa ettikleri öğrenildi. Tüzük gereği istifa eden Uğur ve Şentürk’ün yerine ilk iki sırada yer alan yönetim kurulu yedek üyeleri Okan Aydın ve Veteriner Hekim Uygun Tuna’nın yönetim kurulunda göreve davet edilmeleri gerekiyor.

Odanın 4 dönem başkanlığını yapan Veteriner Hekim Özgür Uğur’un listesinden kendisi ve Veteriner Hekim İlhan Şentürk en fazla oy alan iki isim olarak  yönetime girerken, diğer aday Cihat Ceylan’ın listesinden kendisi ile birlikte, Veteriner Hekim İsa Gürbüz ve Veteriner Hekim Fatih Saraç da yönetime seçildi.

Edinilen bilgilere göre; hafta içerisinde İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını alarak ilk toplantısını yapan oda yönetim kurulunda görev bölümü yapıldı. Uğur ve Ceylan yönetim Kurulu başkanlığı için aday olduklarını açıkladı. Ancak yönetimde listesinden daha fazla isim seçilen Cihat Ceylan, Başkan seçildi. İsa Gürbüz, sekreter, Fatih Saraç’da sayman olarak görev aldı.

Yönetimin diğer iki üyesi Özgür Uğur ve İlhan Şentürk, kendilerine en çok oy alan yönetim kurulu üyesi olarak temayüller gereği, Uğur’un başkan seçilmesi gerektiğini belirterek yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiklerini açıkladı.