Uşak Valisi Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, 30 Ağustos resepsiyonu verdi

Uşak Valisi Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, 30 Ağustos Zafer bayramı nedeniyle bir resepsiyon düzenledi.
Uşak Valisi Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, 30 Ağustos resepsiyonu verdi

Uşak Tren Garı’nda bulunan Uşak Arkeoloji Müzesi bahçesinde düzenlenen resepsiyonda Vali Ergün ve eşi Hülya Ergün’ün konuklarını kapıda karşıladı.

Resepsiyona; Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Dr. İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Uşak Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve STK temsilcileri eşleri ile birlikte katıldı.

Resepsiyonun açılış konuşmasını yapan Vali Ergün; 30 Ağustos Zafer Bayramı 100’üncü yıldönümünü kutladığımızı hatırlatarak bu zaferin Türk Milletinin özgürlüğü ve vatanı için canından bile vazgeçtiğini belirtti ve başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimiz için rahmet diledi.

Konuşmasının ardından Vali Ergün ve eşi Hülya Ergün, 30 Ağustos Zaferi’nin 100’üncü yıldönümü nedeniyle hazırlanan pastayı birlikte kesti.

Resepsiyon; İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu Mehter Birimi Gösterisi ile sona erdi.

(SALİH KILINÇ / HABER)