Uşak Valisi Funda Kocabıyık pazaryerlerini dolaştı

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Fatih Mahallesi, Mehmet Akif Mahallesi semt pazarları ile halk arasında; Çarşamba pazarı olarak bilinen kapalı pazar yerini gezdi.
Uşak Valisi Funda Kocabıyık pazaryerlerini dolaştı

Kocabıyık, pazarların durumu, alışveriş hareketliliği, sebze ve meyve fiyatları, vatandaşların pazardaki memnuniyeti üzerine pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Kocabıyık, esnaflardan ticari faaliyetleri ve ekonomik durumla ilgili bilgiler aldı. Pazarda karşılaştığı vatandaşların kendisine iletmek istediği sorun, şikayet ve talepleri de dinledi.

İlk olarak Fatih Mahallesi semt pazarını dolaşarak esnafla sohbet eden Vali Funda Kocabıyık, tek tek dolaştığı tezgahlarda esnafın taleplerini dinledi.

Daha sonra Mehmet Akif Ersoy Mahallesi semt pazarını gezen Vali Funda Kocabyık esnaflarla sohbet ederek satışlarla ilgili bilgi aldı.

Son olarak Çarşamba pazarını ziyaret eden Vali Funda Kocabıyık sosyal medya üzerinden kendisine mesaj gönderen Birol – Emel Aslan çiftinin tuhafiye dükkanını ziyaret etti. Aslan çifti ile sohbet eden Vali Funda Kocabıyık daha sonra Pazar esnafını dolaşarak hayırlı işler diledi, Ramazan Bayramlarını kutladı.

Esnafların pazar yerindeki fiziki alanlarla ilgili ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışma yapılacağını belirten Vali Funda Kocabıyık, "Fırsat buldukça vatandaşlarımızın arasına karışıp onları yaşam alanlarında ziyaret ediyorum. Bugün de pazar esnafının sorunlarını dinlemek, onlarla sohbet etmek için semt pazarlarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın ve pazar alışverişi yapan vatandaşlarımızın gösterdikleri ilgi ve samimiyetten dolayı her birine çok teşekkür ediyorum."

Vali Funda Kocabıyık’a ziyaretleri sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ertan Keleş ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kurnaz eşlik etti.

(SALİH KILINÇ / HABER)