Uşak Valiliği tarih vererek meteorolojik uyarı yayımladı! O saatlere dikkat edin çok fena geliyor

MGM, yurt genelinde hava durumu raporunu yayımladı. Uşak'ın 22 Mayıs tarihine ait hava durumu raporuna göre bir uyarıya yer veren Uşak Valiliği, saat vererek sağanak yağışlarda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.
Uşak Valiliği tarih vererek meteorolojik uyarı yayımladı! O saatlere dikkat edin çok fena geliyor

Uşak Valiliği tarih vererek meteorolojik uyarı yayımladı! O saatlere dikkat edin çok fena geliyor - Hava durumuna ait veriler Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından paylaşılmaya devam ediyor. MGM yurt genelinde hava durumu raporunu yeni haftaya özel olarak detaylı şekilde yayımlarken bir takım uyarılara da yer verildi. MGM tarafından yayımlanan raporda Uşak'ta gök gürültülü sağanak yağış beklendiği kaydedildi. Uşak'ın da dahil olduğu 3 il için uyarı verilirken Uşak Valiliği'nden bölge halkına 22 Mayıs tarihi için  kritik bir uyarı yapıldı. 

SON DAKİKA! UŞAK VALİLİĞİ'NDEN METEOROLOJİK UYARI

Uşak Valiliği tarafından yapılan uyarıda 'Meteorolojik Uyarı' başlığına yer verilirken ''Sağanak yağış bekleniyor'' denildi. Söz konusu başlıkla  resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklamaya yer veren Uşak Valiliği'nin yaptığı uyarıda kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklentisinin olduğuna vurgu yapıldı. Bu çerçevede Uşak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ''22.05.2023 Pazartesi günü bölgemizde (Uşak, Afyonkarahisar, Denizli) beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Vatandaşlarımızın beklenen sağanak yağış sebebiyle yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları önem arz etmektedir.'' ifadelerine yer verildi.

Uşak Valiliği tarafından yazılı uyarıda yağışların 22 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00'da etkili olmaya başlayacağı kaydedilirken etkisini de 22 Mayıs Pazartesi günü 20.00 itibariyle yitireceği vurgulandı.