Uşak Valiliği sıcak hava uyarısında bulundu!

Uşak Valiliği tarafından yayımlanan son görsel ile birlikte belirlenen tarihte sıcak olacak olan hava için vatandaşları uyardı.
Uşak Valiliği sıcak hava uyarısında bulundu!

Hava sıcaklıklarının giderek yükseldiği bu son dönem için Uşak Valiliği tarafından uyarı geldi. Yapılan uyarıda vatandaşların iyice etkisinin görülmeye başlandığı bu sıcak havalar için dikkatli olması gerektiği ifade edildi. Konuya ilişkin Valilik tarafından Çarşamba günü dikkat edilmesi için uyarı verildi. 

UŞAK VALİLİĞİ'NDEN SICAK HAVA UYARISI!

Valilik tarafından yayımlanan resmi duyuruda “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Bölgemizde (Afyonkarahisar, Denizli, Uşak) etkili olan sıcak hava dalgasının, 19.07.2023 Çarşamba gününden itibaren etkisini artması bekleniyor. Hava sıcaklıkların bölgemizde mevsim normallerinin 3 ile 8 derece üzerine çıkması bekliyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” şeklindeki açıklamalar ile vatandaşların dikkat etmesi gerektiği ifade edildi.

Havaların yüksek sıcaklık seviyelerine ulaşmasına ilişkin Meteoroloji tarafından da yapılan uyarılarda güneş çarpmasına karşı dikkatli olunması gerektiği ifade edilmişti.