Uşak Valiliği GES Santrali Projesi için protokol imzaladı!

Uşak Valiliği kentle ilgili çeşitli bilgileri resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmayı sürdürüyor. Bu çerçevede imzalanan bir protokol hakkında duyuruya yer veren Uşak Valiliği'nden proje hakkında açıklamalara yer verildi.
Uşak Valiliği GES Santrali Projesi için protokol imzaladı!

Uşak Valiliği GES Santrali Projesi için protokol imzaladı! - Uşak Valiliği, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir proje duyurusu yaptı. Kente değer kazandıracak pek çok projeye imza atan Uşak Valiliği, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı payalaşımla Uşaklıları bilgilendirdi. 

UŞAK'TA YENİ GES PROJESİ İÇİN İMZALAR ATILDI

Yeni bir projenin duyurusu yapılırken Uşaklılara şimdiden hayırlı olmasını dileyen Uşak Valiliği tarafından ''İl Özel İdaremiz sorumluluk alanında bulunan 245 köy ve 301 bağlı olmak üzere toplam 546 ünitenin sokak aydınlatmaları ile asfalt şantiyesindeki makinaların enerji ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik kurulacak ve günümüz fiyatlarıyla yıllık 15 milyon TL, 20 yıllık süre sonunda da toplamda 300 milyon TL’lik tasarruf ve gelir elde edilmesine imkân tanıyacak GES Santrali Projesinin Aydem Yenilenebilir Enerji Şirketi’nin desteğiyle gerçekleştirilmesine yönelik protokol, Uşak Valiliği ve Aydem Yenilenebilir Enerji arasında imzalandı. Şirket yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Hayırlı Olsun.'' ifadelerine yer verildi. 

Öte yandan projeye ilişkin detayların da Uşak Valiliği'nin resmi internet sitesi üzerinden önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor.

İlgili Haberler