Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde mezuniyet coşkusu!

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde gerçekleştirilen mezuniyette toplamda 256 öğrencinin mezuniyet coşkusuna ortak olundu.
Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde mezuniyet coşkusu!

Bugün Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde İletişim Fakültesi'nin mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende birinci olan öğrenciler konuşmalarını gerçekleştirirken toplamda 4 bölümden 256 öğrenci mezun edildi. Törende bölümde yer alan eğitimciler, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

İLETİŞİM FAKÜLTESİ BİRİNCİSİ KONUŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ!

Tören esnasında İletişim Fakültesi'ni birincilik ile tamamlayan Nevra Ayan, Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde“ 4 Yıl önce fakülteye ilk geldiğimde söylediğim ilk şey çok heyecanlı olduğumdu ve her şey çok güzel başladı. Derken pandemi ile karşılaştık. Online, yüz yüze, karma eğitim derken, şartlar bizim için karmaşık ve zor bir hal aldı. Tüm bu zorluklara rağmen bizlerin teknik ve yaratıcı becerilerini geliştirmek adına çabalayan Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin çok kıymetli akademisyenlerine öğretilerine, sabrı ve ilhamları için tüm öğrenci arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi. 

REKTÖR YARDIMCISI ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ!

Mezuniyet töreninde yer alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfü Özal ise “Bugün burada, Fakültemizin mezuniyet törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bu anlamlı günde aramıza katıldığınız ve sevincimize ortak olduğunuz için şahsım ve Üniversitemiz adına hepinize teşekkür ediyor, törenimize hoş geldiniz diyorum. Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, büyük emeklerle, özenle yetiştirdiğiniz göz bebekleriniz evlatlarınızı, vatana hizmet yolculuğuna uğurlamanın vakti geldi. Artık onlarla iftihar edebilirsiniz. Biliyoruz ki bundan sona onların yaptıklarını onurla ve gururla izleyeceksiniz. Arkanıza dönüp baktığınızda hepiniz bu süreçte zorlu bir eğitimden geçtiğinizi göreceksiniz. Bugün her biriniz artık ülkenize ve dünyaya karşı sorumlu birer gençsiniz. Hepinizin idealleri var, hedefleriniz büyük. Hedefe giderken kendinize bir plan yapın ve o plan sizden başka kimsenin değiştirmesine müsaade etmeyin” şeklinde konuştu.

Öğrencilere törende diploma belgelerinin yanı sıra bölümü derece ile tamamlayan öğrenciler için de belgeleri takdim edildi. Bu özel ve coşkulu ana öğrencilerin velileri de katıldı.