Uşak Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Nihat Ağan atandı

Uşak Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne; Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Nihat Ağan atandı.
Uşak Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Nihat Ağan atandı

Bir önceki Müdür Ertan Keleş’in Eylül ayında İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili atanmasıyla boşalan Uşak Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevine 4 Ocak tarihi itibarıyla; Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Nihat Ağan atandı.

Ağan, müdürlük sitesinde ayağının tozu ile yaptığı açıklamada; “Uşak tarımını ve çiftçisini daha ileri noktalara taşımak için hep birlikte özveri ile çalışacaklarını” ifade etti.

NİHAT AĞAN KİMDİR?

1971 yılında Balıkesir’de doğan Nihat Ağan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü mezunudur.

Memuriyet hayatına 1993 - 1994 yılları arasında Muş İli Bulanık İlçe Tarım Müdürlüğü teknisyen olarak başlayan Ağan, daha sonra; Bigadiç Hindicilik Üretme İstasyon Müdürlüğü Şube Şefi, Çanakkale Tarım İl Müdürlüğü Destekleme Şubesi teknisyen, Çanakkale Biga İlçe Tarım Müdürlüğü  İlçe Müdürü, Balıkesir Kepsut İlçe Tarım Müdürlüğü  İlçe Müdürü, Balıkesir Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü Şube Müdürü

Balıkesir TAAD Şube Müdürlüğü Mühendis, Balıkesir Karesi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü İlçe Müdürü ve son olarak  2014 yılından bu yana da  Balıkesir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.

Ağan’ın evli ve 3 çocuk babası olduğu da belirtildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)