Uşak'taki şampiyonluk kutlamasında sürpriz evlilik teklifi renkli anlara sahne oldu!

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Futbol Kulübü bir kez daha şampiyon olmanın sevincini yaşadı. Şampiyonluk kutlamaları için sokağa inen binlerce Uşaklı, sloganlarla şampiyonluk kutladı. Bu sırada sürpriz bir evlilik teklifi yapan bir kişinin görüntüleri sosyal medyada hızla yayılmaya başladı.
Uşak'taki şampiyonluk kutlamasında sürpriz evlilik teklifi renkli anlara sahne oldu!

Uşak'taki şampiyonluk kutlamasında sürpriz evlilik teklifi renkli anlara sahne oldu! - Spor Toto Süper Lig’in 36. Haftası’nda şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, oynanan ligin son derbi maçında da Fenerbahçe’yi 3-0 yenere taraftarlarına çifte bayram yaşattı.

Galatasaray Spor Kulübü'nün şampiyonluk kutlamaları sokağa taşarken vatandaşların sevinçleri renklü görüntüler ortaya çıkardı. Şampiyonluk kutlamalarına ait pek çok görüntü sosyal  medya platformlarından hızla yayımlanmaya devam ederken bir evlilik teklifinen ait görüntüler büyük ilgi topladı. 

UŞAK'TA GALİBİYET KUTLAMASINDA EVLİLİK TEKLİFİ

Yurdun dört bir yanında kutlamalar yapılırken Uşak’ta da kutlamaların adresi 15 Temmuz Şehitler Meydanı oldu. Binlerce vatandaş arabalarına binip konvoylar oluştururken kent meydanına gelerek de kutlamalara katıldı. Öte yandan bir Galatasaraylı taraftar sevgilisine kutlamalar sırasında evlilik teklifi etti.

Kız arkadaşının teklifi kabul etmesiyle birlikte yoğun kalabalık coşkuyla kutlama yaptı. Çiftin mutlu anlarına ait görüntüler kutlamalarda bulunan vatandaşlar tarafından da kayıt altına alındı. Birbirinden renkli anların yaşandığı Uşak'ta çiftin mutlu anlarına şahit olanlarsa çift için tezahüratta bulundu.