Uşak Tabip Odası” TSK kimyasal silah kullandı” diyen Genel Başkanını istifaya davet etti

Uşak Tabip Odası, Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancının, “TSK, kimyasal silah kullandı” açıklamalarına tepki gösterdi. Uşak Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Çiftçi, Fincancı’yı istifaya davet etti.
Uşak Tabip Odası” TSK kimyasal silah kullandı” diyen  Genel Başkanını istifaya davet etti

Terör örgütü PKK’ya yakınlığı ile bilinen bir yayın organında Türk Silahlı Kuvvetlerini kimyasal silah kullanmakla itham eden TTB Genel Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ının 27 kentin Tabip Oda Başkanı ile birlikte istifasını isteyen Uşak Tabip Odası Başkanı Dr Ahmet Çifçi; “Türk Tabipler Birliği Başkanı Dr. Şebnem Korur Fincancı’nın Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün asil ordusu, TSK’ya yönelik yapmış olduğu mesnetsiz açıklamayı kabul etmiyoruz.

Bir sivil toplum örgütü başkanının meslek etiği ve özlük hakları için mücadele etmesi gerekirken, kendi siyasi görüşlerini, TTB’nin görüşü gibi kamuoyuna sunması meslek örgütümüz TTB’ye zarar vermektedir.

Uşak tabipler Odası olarak hekimlerin birliğini, dayanışmasını artırmaya çalışırken, sorumsuzca yapılan bu talihsiz açıklamayı kınıyor, Dr. Şebnem Korur Fincancı’yı istifaya davet ediyoruz” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)