Uşak'ta o saatte elektrik kesintileri başlıyor!

OEDAŞ, bugün Uşak'ta elektrik kesintisi yapılacağını bildirdi.
Uşak'ta o saatte elektrik kesintileri başlıyor!

Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak'ın elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım (OEDAŞ), planlı kesinti programını duyurdu. Buna göre Uşak'ın 2 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağı bildirildi. OEDAŞ abonelerini bilgilendirmeye devam ederken Uşaklılar, kesinti bilgilerini sorguluyor.

UŞAK ELEKTRİK KESİNTİSİ

OEDAŞ'ın elektrik hizmetinde planlı ve anlık kesintiler meyda gelirken hizmet kalitesini iyileştirmek ve arızaları gidermek için çalışmalar hızla devam ediyor. Uşak'ta 1 Şubat Çarşamba günü OEDAŞ'ın elektrik kesintisi yapacağı bildirilirken kesintilerin yaşanacağı ilçeler araştırılıyor. 

OEDAŞ UŞAK ELEKTRİK KESİNTİLERİ

OEDAŞ'ın açıkladığı bilgilere göre Uşak'ta 1 Şubat Çarşamba günü planlı elektrik kesintileri ilçelere göre belli oldu. Uşak'ta yaşanan elektrik kesintileri ilçe ve mahallelere göre farklılık gösterirken vatandaşların mağdur olmasını engellemek adına kesintisi yaşanacak saat aralıklarını açıklandı.Uşaklılar 1 Şubat Çarşamba günü planlı ve anlık  elektrik kesintilerini merak ederken Uşak'ın elektriğinden sorumlu olan OEDAŞ, elektrik kesinti programını paylaştı.

1 ŞUBET ÇARŞAMBA UŞAK ELEKTRİK KESİNTİLERİ

OEDAŞ'ın resmi internet sitesini günlük olarak güncellemesinin ardından 1 Şubat Çarşamba günü yapılacak planlı elektrik kesinti bilgileri de belli oldu. OEDAŞ Uşak tarafından yapılan elektrik kesintileri hakkında detaylı bilgiler resmi intenet sitesinin yanı sıra 186 numralı telefon numarasıyla da alınabiliyor.

  •  01 Şubat 2023 10:00 - 01 Şubat 2023 16:00 arasında kesinti uygulanacak Uşak, ULUBEY

  •  01 Şubat 2023 10:00 - 01 Şubat 2023 16:00 arasında kesinti uygulanacak Uşak, ULUBEY 

  •  01 Şubat 2023 09:30 - 01 Şubat 2023 15:30 arasında kesinti uygulanacak Uşak, MERKEZ