Uşak'ta Narko Rehber Seminerleri Devam Ediyor

Uşak polisi uyuşturucu ile mücadele kapsamında her kesiminden insana ulaşılarak ve topluma hizmet sunan kişilerin uyuşturucu ile mücadeleye etkin katılımını sağlamak amacıyla eğitimler veriyor.
Uşak'ta Narko Rehber Seminerleri Devam Ediyor

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli, toplumda bağımlılığa neden olan maddelerden uzak tutmak, toplumsal bilinci arttırmak için her türlü kamu, kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütü mensuplarına veya ailelerine seminer vermeye devam ediyor.

Uşak Emniyet Müdürlüğü konu ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak şu bilgileri verdi:

“İl Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli personel tarafından, toplumumuzu bağımlılık yaratan maddelerden uzak tutmak, toplumsal bilinci arttırmak için her türlü kamu, kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütü mensuplarına veya ailelerine seminer verilmeye başlanmıştır.

Bu kapsamda;

24 Ocak 2019 tarihinde; Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda TOPLAM: 147 sağlık çalışanına,

07 Şubat 2019 tarihinde; Ulubey İlçe Belediye Toplantı Salonunda, Ulubey İlçe Kaymakamı Sayın Onur ÖZAYDIN, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı personeli, kurum amirleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla TOPLAM 105 kişiye,

08 Şubat 2019 tarihinde; Uşak Özel Öztan Hastanesi toplantı salonunda TOPLAM:47 personele UYUMA Projesi, Narko Mobil İhbar Hattı ile ilgili bilgilendirme ve Narko Rehber Semineri verilmiştir.

Söz konusu seminerler kamu, kurum ve kuruluş ile sivil toplum örgütlerinin taleplerine göre de önümüzdeki günlerde devam edecektir.”